Makken i media

Det er utruleg mange som har vist interesse for makkomposten dei siste vekene. Blandt dei er BIR, som er svært entusiastiske til komposten. Det ser ut til at dei er villige til å støtte etablering av makkompost i Bergen kommune med inntill 1000 kroner (søk her). Det betyr at du kan sette opp ein makkompost utan noko utlegg. Dykkar engasjement har smitta og Bergens Tidende har fått nyss om makkkomposten. Det førte til ein liten reportasje.

Ynskjer du meir informasjon om korleis du kan lage komposten sjølv? Sjå tidlegare innlegg.

Hugs at dette også er god fiskemakk.

Ynskjer dykk ein fin sommar!

Foto: Peter Hartl

4 tankar på “Makken i media”

  1. Ønskjer ikkje å så tvil om eit godt tiltak, men er ikkje all kompost «makkompost»? I min binge har det i alle fall aula av makk i mange år, og eg har ikkje kjøpt ein einaste ein…

    Likar

    1. Hei Liv! Jo dersom du har ein kompost ute med open bunn, plassert på jord, vil makken komme av seg sjølv. Makkompost (og kalla Vermicomposting) er ein lukka kompost, noko som gjer at du kan ha den inne :). Dersom du kjenner nokre sarte bysjelar som treng makk til makkompost er sikkert din makk super. Ny makk vil komme til kaldkomposten din av seg sjølv, i motsetning til i ein makkompost som er ein lukka kompost. Beste helsing Kristine

      Likar

Legg att eit svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s