Book foredrag

Går det an å leve uten avfall? Og går det an å drive en bedrift uten avfall? Ja ifølge Kristine Ullaland. Sist Kristine gikk ut med restavfallet sitt, var i 2015! Dersom du har sett Kristine på en scene, forstår du hvor engasjert hun er i avfallsforebygging, sirkulærøkonomi og plastreduksjon. Det smitter! Kristine mener at svinn og avfall er et resultat av ineffektiv drift, og for å forklare hva som menes med dette, tar Kristine oss gjennom et foredrag der hun presenterer problemet, hvorfor det er et problem og hva som er løsningen.

Som foredragsholder er Kristine engasjert, positiv og kunnskapsrik, og hun bruker gjerne fortellinger for å understreke viktige poeng. Hun er ikke redd for å bruke personlige historier for å fremheve problemstillinger, og løsninger. Ønsker du en foredragsholder som inspirerer, engasjerer, utfordrer og motiverer lytteren til å bli en del av løsningen? Book Kristine Ullaland ved å sende en mail til post@gronarekvardag.no

For oversikt over intervju og foredrag som er gjort tidligere, se her.

Toppfoto: TEDx Arendal

Grønare kvardag har som intensjon å bli ein hub for folk som ynskjer grei og oversiktleg informasjon om korleis ein kan få ein grønare livsstil. Sida er inspirert av Zero Waste-bevegelsen.

%d bloggarar likar dette: